Crăciunul vârstnicilor-2016

„Bucurie în prag de sărbători pentru vârstnicii din comuna Camăr”
15658035_1264011320323739_859623823_o

În comuna Camăr, cea bogată în tradiții și obiceiuri, an de an, în luna decembrie se sărbătorește CRĂCIUNUL VÂRSTNICILOR. Primăria din Camăr organizează acest eveniment dedicat celor vârstnici cu scopul de a le presăra în suflet lumina Nașterii Domnului, bucurie și speranță. Am mers pe vechea vorbă din popor „cine nu are bătrâni să își cumpere”, dar noi îi avem și îi ocrotim cum putem mai bine motiv pentru care în 19 decembrie am adunat aproximativ 300 de bătrâni la Căminul Cultural din Camăr. Cu ajutorul reprezentanților lăcașurilor de cult, a Școlii Gimnaziale nr. 1 Camăr și a unora dintre cei cărora li s-a dedicat această sărbătoare, s-a derulat un program constând în colinzi, recital de poezii și scenete de Crăciun. Toate au marcat momentul de care ne apropiem și anume Nașterea Domnului, fiind prin excelență motiv de bucurie pentru toți cei care o primesc cu credință.
La sfârșitul programului au fost serviți cu cozonac și fiecare dintre cei prezenți cu vârsta peste 65 de ani a primit din partea autorităților locale câteun pachet care să le facă mai bogată masa de Crăciun.
Cel mai important dar pe care l-au primit a fost un zâmbet și o vorbă bună, cadouri care nu constă nimic, dar care le-au adus multă bucurie.
dscn6440

dscn6413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *